Welkom bij Stichting Gilat: Kindertheater voor een Stralende Toekomst!

Bij Stichting Gilat geloven we in de kracht van lachen, spelen en verbeelding, zelfs in de meest uitdagende tijden. Daarom brengen we kindertheater rechtstreeks naar de ziekenhuizen.

Onze Missie:

Stichting Gilat is toegewijd aan het verbeteren van het welzijn van zieke kinderen door middel van theater en entertainment. Onze missie omvat:

  • Vreugde brengen: We geloven dat elk kind recht heeft op momenten van vreugde en plezier, zelfs tijdens hun verblijf in het ziekenhuis.
  • Afleiding bieden: Onze voorstellingen bieden een welkome afleiding van medische procedures en angstige gedachten, waardoor kinderen zich kunnen concentreren op iets positiefs en inspirerends.
  • Troost en steun: Door middel van interactief theater en verhalen willen we een gevoel van gemeenschap en steun creëren voor zowel de kinderen als hun families.
Sponsoren

Wat We Doen:

  • Kindertheatervoorstellingen: Onze getalenteerde artiesten brengen levendige, interactieve voorstellingen rechtstreeks naar kinderziekenhuizen. Met kleurrijke kostuums, betoverende verhalen en muziek brengen we een lach op het gezicht van elk kind.
  • Workshops en Activiteiten: Naast voorstellingen bieden we workshops aan waar kinderen kunnen deelnemen aan creatieve activiteiten zoals knutselen, tekenen en toneelspelen, waardoor ze hun verbeeldingskracht kunnen stimuleren en hun zelfvertrouwen kunnen vergroten.
  • Samenwerking met Ziekenhuizen: We werken nauw samen met ziekenhuizen om ervoor te zorgen dat onze voorstellingen en activiteiten naadloos aansluiten op de behoeften van de patiënten en de richtlijnen van de medische staf.
Sponsoren

Hoe U Kunt Helpen:

U kunt een verschil maken in het leven van zieke kinderen door Stichting Gilat te ondersteunen. Hier zijn enkele manieren waarop u kunt helpen:

230524 Stichting Gilat PMC (4)
Afspelen

Hoe U Kunt Helpen:

U kunt een verschil maken in het leven van zieke kinderen door Stichting Gilat te ondersteunen. Hier zijn enkele manieren waarop u kunt helpen:

Sponsoren

Wat We Doen:

Kindertheatervoorstellingen: Onze getalenteerde artiesten brengen levendige, interactieve voorstellingen rechtstreeks naar kinderziekenhuizen. Met kleurrijke kostuums, betoverende verhalen en muziek brengen we een lach op het gezicht van elk kind.

Contact

Onze missie

hallo

Afspelen

Hoe U Kunt Helpen:

U kunt een verschil maken in het leven van zieke kinderen door Stichting Gilat te ondersteunen. Hier zijn enkele manieren waarop u kunt helpen:

Jaarverantwoording

2023
Bekijk document

Jaarverantwoording

2022
Bekijk document

Jaarverantwoording

2021
Bekijk document

Veelgestelde Vragen (FAQ)

Hier zijn enkele veelgestelde vragen over Stichting Gilat en onze activiteiten:

Wat is Stichting Gilat?

Als u geïnteresseerd bent in het bijwonen van een voorstelling of als u meer informatie wilt over Stichting Gilat, kunt u contact met ons opnemen via e-mail op contact@stichtinggilat.nl of telefonisch via +31 123 456 789. We staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u meer te vertellen over onze missie en activiteiten.

Heeft u nog andere vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag verder!

Hoe kan ik Stichting Gilat steunen?

Ja, onze voorstellingen zijn ontworpen om geschikt te zijn voor kinderen van verschillende leeftijden, van peuters tot tieners. We passen onze programma’s aan op basis van de leeftijdsgroep en de behoeften van de patiënten in elk ziekenhuis.

Hoe worden de voorstellingen georganiseerd in de kinderziekenhuizen?

We werken nauw samen met de medische staf en het ziekenhuispersoneel om ervoor te zorgen dat onze voorstellingen veilig en passend zijn voor de patiënten. Onze artiesten zijn getraind om gevoelige situaties te herkennen en respectvol om te gaan met de behoeften van de kinderen en hun families.

Zijn de voorstellingen geschikt voor alle leeftijden?

Stichting Gilat is een non-profitorganisatie die zich inzet voor het welzijn van zieke kinderen door middel van theater en entertainment. We organiseren kindertheatervoorstellingen en creatieve activiteiten in kinderziekenhuizen om vreugde, afleiding en troost te bieden aan jonge patiënten.

Hoe kan ik een voorstelling bijwonen of Stichting Gilat contacteren voor meer informatie?

Er zijn verschillende manieren waarop u Stichting Gilat kunt steunen:

  • Doe een donatie: Uw financiële bijdrage helpt ons om onze programma’s uit te breiden en meer kinderen te bereiken.
  • Word vrijwilliger: Als u een passie heeft voor theater en kinderen, kunt u zich aanmelden als vrijwilliger en deel uitmaken van ons team.
  • Bied sponsoring of partnerschap aan: Bedrijven en organisaties kunnen samenwerken met Stichting Gilat door sponsoring en partnerschappen aan te bieden.

Neem Contact Met Ons Op:

Wilt u meer informatie over hoe u kunt bijdragen aan Stichting Gilat of wilt u een voorstelling bijwonen? Neem gerust contact met ons op via contact@stichtinggilat.nl of bel ons op +31 123 456 789. Samen kunnen we de wereld een beetje vrolijker maken voor zieke kinderen.

Of schakel direct met Sofie van Gelderen

Online & Event Manager

Thumbnail

HELPT U MEE?

Ja, ik wil zieke kinderen samen met hun gezin momenten van
afleiding, plezier en ontspanning laten beleven. Vanaf 50 euro per jaar bent u officieel Vriend van Gilat.

Onze ambassadeurs

Albert Verlinde

“Een kind in het ziekenhuis moet ergens naar uit kunnen kijken. Dan is een voorstelling toch fantastisch.”

Hakim Traïda

“Door interactie met de kinderen in het ziekenhuis ontstaan er onvergetelijke momenten.”

Barbara

Barbara Barend

“Kinderen en hun ouders even iets laten doen wat ze wel kunnen, zodat ze even lekker kunnen genieten. Dat is waar we het voor doen met het Gilat theater.”

Halina Reijn

“Ik vind het heel mooi dat Stichting Gilat met theater en creativiteit de kinderen af wil leiden van de dagelijkse zorgen, onzekerheden en pijn waar ze mee te maken krijgen.”