Ons team

Theater is een medicijn dat geen dokter kan voorschrijven.

Bestuur

Stichting Gilat werkt met een onafhankelijk bestuur dat haar taken onbezoldigd uitvoert. Met dit bestuur werken we aan een stevig draagvlak om op innovatieve wijze te kunnen te doen waar we goed in zijn.

Jair Eisenmann

“Het is fantastisch om zoveel duizenden kinderen even te laten vergeten dat ze ziek zijn. Bij onze eigen dochter heb ik gezien hoe ongelofelijk belangrijk dat is.”

Voorzitter

Tswi Rodrigues Pereira

“Zo ongeveer vanaf de eerste dag ben ik al betrokken bij Stichting Gilat. En in de loop  der jaren is de hele organisatie van de stichting steeds professioneler geworden. De fondsen die ons steunen nemen toe en daardoor ook de ó zo belangrijke activiteiten. Stichting Gilat neemt voor mij een bijzondere plaats in. Het is enorm belangrijk dat kinderen in ziekenhuizen afleiding krijgen en kunnen ontspannen. Dit lijkt mij van belang voor een snel herstel. Als lid van het bestuur zet ik mijn netwerk regelmatig in en denk ik mee over de visie en strategie van de stichting.”

Ruben Vis

“De stichting Gilat is genoemd naar een jonge vriendin van mij, een meisje was het nog, Gilat. Ze leeft voort in de activiteiten van de stichting: theater dat een glimlach bezorgt op de gezichten van zieke kinderen. Daar worden ze beter van en dat is waarom ik me voor 100 procent inzet voor het werk van de stichting Gilat.”

Eleke Rappange

Robert Weisz

Operationeel team

Ons operationeel team werkt dagdagelijks aan alle facetten die nodig zijn om kinderen en hun gezinnen een onvergetelijke ervaring te bieden in zware en moeilijke tijden. Vader en voorzitter Jaïr Eisenmann staat sinds de oprichting in 2012 nog altijd aan het roer om projecten in goede banen te leiden.

Voor de schermen werkt Bart Bosch. Hij produceert al meer dan tien jaar het Gilat theater en leidt jonge acteurs op om te werken met onze specifieke doelgroep. Door zijn vaste aanwezigheid bij de shows kennen de kinderen en het zorgpersoneel hem als geen ander. Onder begeleiding van Online Producent Sofie van Gelderen varen we daarnaast een extra online koers om ook de zieke kinderen thuis te verbinden aan interactieve programma’s. Om onze ambitieuze plannen te realiseren en samen het verschil te maken staat Marleen Niesing dagdagelijks in contact met sponsors, donateurs en fondsen.

Bart Bosch

“Zelf heb ik ook voor volle zalen gestaan, maar ik vind niets zo mooi als mijn werk voor Stichting Gilat. Daar ben ik echt enorm trots op. Het allermooiste is om de kinderen en hun familie ondanks de ellende te zien lachen”.

Creatief Directeur

Diana Dekker

“Ik ben ontzettend trots op zowel de kinderen als onze donateurs. Het is hartverwarmend om te zien we samen met tientallen mooie organisaties, kind & ouder kunnen laten ontspannen en genieten van onze shows.”

Project Asistent

Sofie van Gelderen

“Een nobele stichting met een eigen verhaal. Ik voel me bevoorrecht hier onderdeel van te mogen zijn. Het plezier dat we brengen is elke week weer hartverwarmend.”

Online & Event Manager