Castro communicatiepartner van Stichting Gilat

Castro Communicatie wordt partner van Stichting Gilat.

Castro Communicatie wordt partner van Stichting Gilat. Het communicatiebureau van oprichter Stefan de Bruijn en Frits Huffnagel gaat Stichting Gilat helpen met het verder professionaliseren van de communicatie en lobby.

Jair Eisenmann, voorzitter en vader van Gilat: ‘De afgelopen jaren hebben we voorstellingen kunnen verzorgen voor duizenden kinderen in ziekenhuizen. Dat doen we nu in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Groningen en binnenkort ook in Nijmegen en Leiden. Stichting Gilat wil verder groeien en daarvoor is het belangrijk dat we bekender worden. We weten zeker dat we met Castro Communicatie de juiste partner hebben gevonden om ons daarbij te ondersteunen.’

‘Stichting Gilat is een prachtige organisatie die dagelijks het leven voor zieke kinderen een beetje leuker maakt. Iedereen die een voorstelling bezoekt is direct onder de indruk van de vrolijkheid en energie van de bijeenkomsten en het enthousiasme van de kinderen. Wij helpen Stichting Gilat graag om dat verhaal nog bekender te maken’, aldus Stefan De Bruijn, oprichter van Castro Communicatie.

Wil je met jouw bedrijf of organisatie ook partner worden? Lees hier meer over de mogelijkheden.